Yookidoo – gør badetiden sjov med badelegetøj

Kender du til situationen, hvor den lille skal i bad, og han eller hun bare ikke er samarbejdsvillig? Ønsker du at gøre badetiden sjov for dit barn? Så er badelegetøjet fra Yookidoo den bedste løsning til dig.

Du kan nemt gøre det sjovt for dit barn at komme i bad. Det kræver bare nogle gummidyr eller badelegetøj, og legetøjet fra Yookidoo er det bedste i denne kategori. Det er nemlig yderst prisvenligt, og så er det utrolig populært bland de små – og med god grund! Det er nemlig ualmindeligt sjovt for ethvert barn at lege med, når I er i bad. Det kan bl.a. være perfekt til dig, der har et barn, der ikke bryder sig om at komme i bad. Han eller hun vil med garanti ende med at elske det, hvis I blot tager et Yookidoo legetøj med, som kan leges med. De forskellige stykker legetøj indeholder således en lille batteridreven pumpe, således at legen foregår uden merforbrug af vand. Du behøver altså ikke have vandhanen kørende hele tiden, for at dit barn kan have det sjovt med sit Yookidoo legetøj. Dette legetøj er desuden alt sammen designet til små hænder og fingre, og det er således lavet til at træne dit barns koordination samt finmotoriske evner, mens der bliver leget med det.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af badelegetøjet fra Yookidoo.

Sjove funktioner der aktiveres i vand

Får dit barn lov til at sidde med det sjove legetøj fra Yookidoo, imens han eller hun får vasket hår og krop, vil distraktionen fra legetøjet med garanti gøre, at der ikke kommer nogle protester fra barnets side, og på denne måde vænner barnet sig også til at komme i bad. Du vil med garanti også opleve, at badetiden bliver en hyggelig stund, og du kan sidde og nyde dit barn lege med sit nye legetøj fra Yookidoo.

Badetiden bliver dog ikke blot sjovere men også lærerigt. Yookidoo legetøjet har nemlig mange forskellige funktioner, som er både sjove og lærerige, og som alle kan aktiveres ved hjælp af vand. Du kan eksempelvis få et stykke legetøj, der har små møller, der kører rundt, når de bliver ramt af vandet.