Vintermode

Vintermånederne er kolde og kedelige. Manglen på farve, både på himlen, i naturen eller i gadebilledet slår én til jorden, når man tager en tur udenfor i den bidende kulde. Heldigvis har vi mulighed for selv at tilføje lidt farve og energi til vores hverdag med det store valg, der møder os hver morgen: Hvad skal jeg have på i dag? Det kan virke som et trivielt spørgsmål, og en overfladisk ting at gå op i, men selvfølgelig er det ikke det. Vi kender alle sammen godt den irriterende følelse af, at have et outfit på, der bare ikke spiller, eller den lykkefølelse vi får af, at have et lækkert outfit på i stedet.

Kjoler, der kan sætte gang i tingene

Kjoler kan i den grad sætte gang i outfittet. Med nümph kyndall kjolen får du farve, praktikalitet, en smuk silhuet, og en kjole, der er god til vinterens ellers lidt triste garderobe. Sådan en kjole er helt perfekt. En kjole med lange ærmer og et afslappet look pifter enhver garderobe op.

Hvordan går man med kjole om vinteren?

Synes du også, at det kan være lidt svært, at bruge sine farverige, lidt kolde kjoler om vinteren, fordi du har tendens til at fryse, eller bare fordi, at det simpelthen ikke er nok tøj at have på, når det er frostgrader? Det er det bestemt også. Der findes dog en løsning på dette dilemma. For det første, er det en god ide, at investere i nogle gode vinterstrømpebukser, som er varme, men også pæne under kjolen. Desuden kan det se vildt godt ud, at have bukser på under kjolen, hvilket giver et mere afslappet look. Foroven kan der enten bruges en uldundertrøje eller andet varmt tøj under kjolen, der dog ikke er alt for tykt. Man kan også vælge at tage en sweater udover. Her kan det f.eks. være ideelt med en v-hals, der ikke skjuler kjolens krave.