Udtryk din identitet gennem din personlige stil

Det lyder måske meget logisk, men vi har alle sammen en identitet på den ene eller anden måde og mange af vi også gerne udtrykke den i vores dagligdag, og på den måde vise verden hvem vi er. Alt efter en identitet og personlighed, kan det dog være noget af en udfordring. Ikke alle føler sig komfortable med at vise andre deres personlige interessere eller holdninger, enten fordi de er kontroversielle eller fordi de er bange for at folk skal grine af dem. Et udtryk og en stil, som er gået fra at være noget man forbandt med nørder og rollespillere, er vikingestilen. Dette skyldes nok, at i mange år, var det eneste tøj man kunne finde, som kunne udtrykke dette, autentisk tøj lavet med henblik på rollespil – umiddelbart ikke noget man kunne gå rundt med nede i den lokale gågade, uden folk ville tro at man var helt fra den. Tiderne er heldigvis skiftet og i dag findes der mange brands, som på en eller anden måde inkorporerer symboler og andet fra vikingetiden, i moderne former for beklædning, som f.eks. streetwear. Så hvis du gerne vil udtrykke din interesse for vikinger og samtidig elsker streetwear, så er du landet på den helt rigtige artikel.

Find et modebrand med vikingetema

Som nævnt, så findes der en del forskellige brands, fra hele verden, som alle er inspireret af vikingetiden og dens symboler, historier, kultur og mytologi. På norsestyles.com kan du finde artister og kunstnere indenfor forskellige genrer, der alle har det tilfælles, at de er inspireret af og passioneret omkring vikingetiden. Her kan man både finde hættetrøjer, t-shirts, snapback caps og meget andet, som er designet med inspiration hentet fra denne tid i historien. Du kan endda også finde musikere, samt tatovører med samme baggrund.

Vikinger og mode – hænger det sammen?

Nogle vil måske tro, at på grund af vikingers ry og deres bedrifter, på godt og ondt, at vikinger og mode ikke hænger sammen, men faktisk er der meget der beviser det modsatte. Folk der har berettet om deres møde med dette famøse folkeslag, har berettet om mænd og kvinder, som var utroligt rene, smukke og velklædte, hvilket tyder på at mode også var en ting i vikingetiden. Det er derfor nærliggende at konkludere at vikinger også gik op i hvad de klædte sig i, samt hvordan de så ud. Dette bekræftes at tekster, som berettet om vikingernes ugentlige badedag, noget er var atypisk i deres tidsperiode.