Tre eksempler: Hvilke trends kan du tage med dig ind i 2023?

Snart går vi ind i et nyt år hvor nye trends i modebilledet naturligvis også vil opstå. Nogle andre vil tages med ind i det nye år fra 2022, mens andre kommer i løbet af sæsonerne. Hvis du er interesseret i at læse mere om hvilke trends som du med god grund kan tage med ind i det nye år, så bør du læse med videre her. Her kommer der nemlig tre eksempler på trends som du med god grund kan tage med dig videre ind i 2023.

Det skandinaviske aftryk på moden

Modebilledet i landet er i høj grad præget af det skandinaviske aftryk. Derfor vil dette stadigvæk også være en trend som med stor sandsynlighed vil gå med ind i det nye år med nye smarte styles. Hvis du er interesseret i at finde fede, styles i den skandinaviske stil så kan du blandt andet se mere på brandet FREEQUENT hjemmeside eller ved at søge rundt omkring på lignende webshops med base i landet.

Iklæd dig med personlighed

Det at være sig selv helt autentisk går aldrig af mode. Derfor vil det endnu også være en tendens at vi bringer mere og mere af os selv ind i vores garderobe. Overvej derfor med dig selv hvad du føler dig godt tilpas i og hvilken form for tøj og stil som bringer dig glæde i det daglige. Det kan derfor også være en ide at eje mere af den form for tøj som du elsker fremfor at investere i tøj som du faktisk ikke rigtigt får så meget glæde af.

Vær modig

En anden tendens der er værd at tænke over, er modet til at bringe fede farver, mønstre og materialer ind i ens stil selv hvis man ikke er vant til det. Brug det nye år til at prøve det af.