Træt af akne, heksevorter eller noget tredje? Bliv behandlet

Akne forekommer normalt hos unge mennesker og går væk med tiden, men det er lidt svært at sige, hvor længe du må acceptere uren hud. Hvis du vil komme akne til livs inden for en overkommelig tidsramme, er der kosmetiske behandlinger at ty til. Efter få måneders behandling på en hudklinik kan du regne med at nå langt, hvad angår at få fjernet bumser, der har deres ophav i akne-sygdom.

Ønsker du behandling af akne? Find det hos en hudlæge

Ønsker du at finde en klinik, der udfører medicinske behandlinger mod fx akne, så se her. Det skifter fra person til person, hvilke midler er relevante at sætte ind over for akne. Fx er bakteriehæmmende cremer og rensende peelinger af huden måske værd at anvende. Lysterapi mod mærker efter akne kan også komme på tale. Forud for behandling er der forundersøgelse, så rette behandling vælges.

Hvordan hjælper en hudlæge ved børneeksem?

Hvad så med sådan noget som børneeksem, der faktisk også kan ramme voksne og volder svie og kløe? Her kan en hudlæge hjælpe ved at fortælle dig, hvilke forholdsregler du kan tage hjemme for at minimere de gener, du oplever. Er det påvist, at du har fødevareallergi, kan hudlægen fx fortælle dig, hvad du kan ændre i din diæt. Og så kan du også høre om medicinske cremer, som du kan prøve.

Fjern heksevorter og andre gevækster med laser

Og hvad så med gevækster, fx heksevorter? Dem kan en hudlæge typisk også fjerne, og her finder du sjældent den samme lange tidshorisont som ved behandling af akne eller eksem. Meget inden for gevækster kan nemlig fjernes med laser efter en simpel forundersøgelse. Er der ting ved din hud, du er utilfreds med, vil du erfare, at det er nemt at finde tilbud på behandling. Tjek hos en hudlæge.