Tag forskud på sommeren med selvbruner

Selvbruner er et produkt, som farver de yderste cellelag i huden, og som derved giver en fin kulør. De yderste hudceller dør og falder af, og dermed vil selvbruneren også gradvist forsvinde igen. Selvbruner findes i mange forskellige varianter, og det er meget forskelligt, hvad man mest er til. Find dem blandt andet som mousse, creme, spray eller som servietter. Nogle selvbrunere er med guideline – det vil sige at der er farve i produktet, så du kan se hvor du kommer til, og derved er du sikker på at du får ramt alle områder. Hvis dette produkt, derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden lige nu og få fat på noget selvbruner. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Beskyt dig selv med selvbruner

Selvbruneren giver ikke kun en flot kulør, men den kan også beskytte din hud mod solens skadelige UV-stråler. Selvbruneren virker altså både forebyggende og plejende på din hud. Selvbruner er derfor et rigtig godt valg, hvis du ønsker at være forberedt på sommeren. Påfør Selvbruner inden du skal ud i solen, og husk at bruge en god solcreme ovenpå for at beskytte din hud optimalt. Selvbruner kan bruges af alle, og det er helt uafhængigt af alder eller hudtype. Der er mange fordele ved at bruge selvbruner – så tag forskud på sommeren med Selvbruner.

Hvordan virker Selvbruner?

Selvbruner giver dig en flot og jævn brun farve, uden at du skal udsættes for de skadelige virkninger af sollys. Selvbruneren påføres ligesom almindelig hudcreme, men indeholder pigmenter, der efterligner virkningen af solens stråler. Selvbruneren virker ved at omslutte huden i et tyndt lag, som gradvist ændrer farven over de næste par timer. Det er altså ikke nødvendigt at vente i lang tid for at se resultaterne. Selvbruneren kan dog være svær at påføre jævnt, og det er her, mange oplever problemer med striber eller skjoldet hud. Men det er heldigvis nemt at undgå disse problemer, hvis man forbereder huden på den rigtige måde. Hvis du vil vide mere, så gå ind på siden og kig lige nu.