Smukke smykkeskrin fra Guldsmed Østergård

Guldsmed Østergaard har et stort udvalg af smukke danske og udenlandske designersmykker og accessories. Søger du for eksempel et smykkeskrin eller et lommeur, så læs med her om det smukke udvalg.

Smykker og smykkeskrin fra Guldsmed Østergaard

Når det kommer til skønhed og mode, så er smykker ikke til at komme uden om. Et smukt smykke er prikken over i’et i ethvert look. Hvis du går op i skønhed og udseende, så bør du kende til en god forhandler af smykker. Der findes mange forskellige smykker til gode priser i sortimentet hos Guldsmed Østergaard, som fører et bredt udvalg af både danske og udenlandske designere og guldsmede. På www.guldsmedoestergaard.dk kan du være sikker på at finde inspiration til dit look, og du vil med sikkerhed kunne finde et smukt smykke eller et accessory, der passer til din smag og dit budget. Hvis du har mange smykker, så er et smykkeskrin også en god investering. Der føres mange forskellige smukke smykkeskrin i udvalget bl.a. fra det luksuriøse mærke Ole Lynggaard, som laver et smukt lille smykkeskrin til rejse i ægte læder og forskellige farver. Du kan finde mange modeller, både store og små. Der findes smykkeskrin til hjemmet samt skrin til rejsen og med praktiske holdere til ringe. Hvis du søger et godt smykkeskrin, hvor dine ringe, øreringe, armbånd og halskæder kan være sikre, så kan du helt sikkert finde det rette hos Guldsmed Østergaard, hvor der sælges mange forskellige modeller. Du kan læse meget mere om de mange smukke smykkeskrin på hjemmesiden, hvor der også sælges masser af smukke smykker til at fylde skrinet.

Stilrene lommeure i høj kvalitet

Guldsmed Østergaard har et stort udvalg af smykker og accessories til både mænd og kvinder. De fører bl.a. armbåndsure og lommeure fra mærker som Tissot Savonette og Inex. Et lommeur er en klassiker og udviser stil. Det er designet til at ligge i lommen eller hænge i en kæde. Det skal hives op af lommen og klappen åbnes for at man kan se, hvad klokken er. Det er meget moderne med vintage accessories som lommeure, piber, spadserestokke etc. Hvis du gerne vil udvise god stil, så kan det måske være noget for dig. De smukke ure skal trækkes op helt som gammeldags modeller, og de kan indstilles med stor præcision. De vil helt sikkert være behjælpelige for dig, der gerne vil skrue lidt ned for tempoet i livet. Flere og flere irriteres af deres telefon og computer, der giver fornemmelse at vi skal nå alt muligt. Det kan du vende på hovedet med et lommeur. Med uret i lommen, bliver du ikke konfronteret med klokken hele tiden, men kan hive det op og orientere dig, når du har brug for det.