Skønheden skal stråle indefra og ud

I en verden af konstant fotoshop og redigeringsværktøjer, er det svært for mange, og især unge kvinder at navigere rundt i skønhedsbranchens do’s and don’ts.

For hvad er skønhed, og hvordan kan man udtrykke sig selv, på en bæredygtig og selvelskende måde? En ting man kan starte med, er i hvert fald at fremhæve de ting, som man fra naturens side er blevet givet.

Unikt tøjvalg giver selvtillidsboost

For rigtig mange kvinder, er det en kamp hver dag, når garderoben skal gennemrodes for at finde et outfit, som bare kan leve en lille smule op til de høje krav, vi har til os selv.

Unikt tøj og statement pieces, er noget som er med til at pifte en hver kedelig mandag op. Hos mange online shops, kan man finde lige det stykke unikke tøj, som man gerne vil være kendt for, og som man selv synes, fremhæver ens bedste træk.

Skuespillerinden Alexa Demie sagde engang ”90% af det hele er ren selvtillid”, så det er altafgørende for din stil at den er din egen og at den booster din selvtillid.

Her kan man specifikt kigge efter designere, som er selvstændige eller små modehuse, som kreerer enestående tøj. Hvis stilen er din egen, er der ikke en finger at sætte på den!

Makeup, som bringer smilet frem

En typiske Hollywood-glam makeup, som har været moderne i mange år nu, er måske ikke den form for makeup, som du synes er pænest – og det er helt okay!

Makeup skal være noget, som du synes udstråler dig, og fremhæver de brune øjne du fik af din mor, eller de brede læber du har smilt med i så mange år.

Det der dog er fællesnævner for makeup, er vigtigheden af efterfølgende hudpleje, så din hud ikke bliver træt af at gå med makeup før du gør det.