Skab et personligt helle udenfor

Det perfekte liv og den perfekte livsstil findes ikke, du skal finde ud af hvad der virker for dig. Der er dog ingen tvivl om, at det giver noget ganske særligt for mennesket at opholde sig ude i naturen, så det er vigtigt at skabe gode rammer, der giver mulighed for at dyrke det i en travl hverdag.

Alt hvad naturen giver dig

Naturen er i høj grad med til at sænke ens stressniveau, da det giver en stærk følelse af frihed og ro. At sidde udenfor og opleve den friske luft i håret og mærke solens stråler på dine kinder, er en meget fredfyldt og afslappende proces. Desuden er dagslyset vigtigt, da det forsyner dig med D-vitaminer. Naturen stiller heller ingen krav eller forventninger til dig, den lader bare dig være dig.

Indret små oaser

Det er vigtigt at have indrettet haven lige efter dit hoved, så du har lyst til at bruge tid i naturen. Selvom man altid kan gå en tur i skoven eller langs stranden, er der noget helt særligt ved at kunne sætte sig ud og nyde morgensolen med en kop kaffe på terrassen. Hos Wimex kan du finde den perfekte terrasse til dig, og se hvad der ellers skal til, for at skabe små hellige oaser. Det kan være der skal afskærmes til naboen med et hegn, som du ligeledes kan udnytte som læ for vind og vejr?

Brug din have

Der er gået mode i meditation og dyb bevidsthed om sig selv og ens omgivelser, men for mange kan det være endnu en stressfaktor at skulle sætte sig overholde disse ritualer. Nogle har brug for at koble af på aktiviteter, hvor man i høj grad kan slå hjernen fra, måske er det dig? Udnyt din have. Her kan du nusse med de små projekter i dit eget tempo og koble hjernen fra.