Sæt stemningen til enhver med begivenhed med et flot stel

Der findes mange forskellige stel i verdenen. Derfor er der også et stort udvalg af stel, som kan fås i forskellige modeller, varianter, farver og mærker. Grundet det store udvalg er der også stor sandsynlighed for at du finder noget, der falder i din smag. Alle har selvfølgelig deres holdning til, hvad et flot spisestel er. Nogle syntes det skal være klassisk og holdbart, mens andre ønsker at det skal være fyldt med mønstre og have et flot design. Et stel kan være med til at sætte stemningen til en middag, så når du dækker bord er stellet afgørende, da det bestemmer, hvilket udtryk der bliver skabt i rummet. Så leder du efter det perfekte stel til et fint middagsselskab så er du altså kommet til det rigtige sted.

Find et stel til din smag

Når du vælger et stel til dit hjem, har det stor betydning for, hvilket stel du vælger, for det stel kommer til at præge dit hjem i lang tid og det kommer til at vise hvem du er som person. Det gælder alt fra den unikke skål og tallerken og til den lidt sjove sovsekande. Har du i stedet den flotteste samling af stel, kan du være sikker på at du kan skabe det smukkeste bord uanset, hvilken begivenhed det er. Du kan finde stel til det mere klassiske og traditionelle musselmalede fra Royal Copenhagen, til det mere rustikke og nordiske fra Bitz. Da udvalget er bredt finder du med sikkerhed noget der falder i din smag.

Køb stel fra Rosendahl Grand Cru

Den nok mest kendte serie her for tiden er fra Rosendahl Grand Cru. Den her serie er skabt til at sætte fuld fokus på maden. Et kendetegn ved serien er at alle produkterne i serien har en rille. Grand Cru, er med sikkerhede Rosendahls mest populære serie, da den også har været på markedet siden 1993. Oprindeligt indeholdte serien kun glas, men har udviklet sig til at indeholde, køkkenprodukter som skærebrætter, salt og peberkværne og meget mere. Det er en serie, hvis produkter tilbyder et moderne og tidsløst design, med skarpe linjer og en speciel elegance. Så leder du efter et flot stel til at sætte stemningen, så er et stel fra Rosendahl Grand Cru en sikker vinder.