Sælg guld nummer

Det ved at blive utrolig populært igen at samle på ældre genstande, og der er guld selvfølgelig en af dem. Det betyder at rigtig mange gerne vil sælge guld nummer, da man måske ikke får brugt det nok eller man føler man har brug for pengene. Det som man skal være opmærksom på ved sælg guld nummer er guldpriserne. Disse varierer nemlig efter hvor attraktivt guld er på nuværende tidspunkt, og det kan derfor være man skal overveje på hvilket tidspunkt man sælger sit guld. Måden man beregner ens guld pris er at man skal kigge på vægten, og karaten. Det er nemlig disse to ting som er helt afgørende for hvor meget du kan få for dit guld. Noget af det som mange opkøbere er utrolig glade for at købe er for eksempel ældre guldsmykker eller guldmønter.

Sælg guld nummer – guldmønter

Guldmønter har som udgangspunkt en karat over 18, men da vi alle ved de bliver produceret i kæmpe oplag, så er de sjældne guldmønter ekstrem sjældne og finde. Det kan nemlig varierer utrolig meget i pris alt efter hvilke guldmønter du sidder inde med. De mest omtalte blandt mange samlere er guldmønter fra perioden 1873-1931. Det betyder som du kan regne ud at du ikke kan bruge disse i dag, og de derfor ikke har nogen påført værdi. En gammel 10 krone kan koste op 1500kr, hvor en ældre 20 krone måske kan koste helt op til 2500kr. Måden man finder ud af prisen på en guldmønt er selvfølgelig hvor sjældent den er, men hvis man skal finde ud af den akkurate pris, så tager man vægt x dagspris pr. gram for møntens karat, og således for man prisen for mønten. Som sagt så er dagsprisen for guld ikke fast, og det betyder at verdensmarkedet ændre sig fra minut til minut. Derfor vil det være væsentligt at overveje på hvilket tidspunkt man vælger at sælge sin samling. Sælg guld nummer!

Sælg guld nummer – du vil ikke fortryde det

Så hvis du sidder inde med noget ældre guld, som ikke har nogen reel betydning for dig, så sælg guld nummer. Det vil du med sikkerhed ikke fortryde. Hvis du sidder inde med det rigtige vil det nemlig kunne koste utrolig mange penge, og du vil måske kunne købe noget du har ville i lang tid for de penge!