Sådan sammensætter du den perfekte garderobe

Der er i dag mange, der gerne vil have en garderobe, som vidner om gode valg, lækker kvalitet og ikke mindst et velovervejet øje for detaljer, styles og designs. Det er nemlig sådan, det sikres, at vi får nogle skønne items, som det er muligt at mikse og matche på et væld af måder, hvorfor hver item får flere gode formål.

Det er vejen til en evergreen garderobe, hvor du med blot få items kan skabe en lang række forskellige styles, der passer til enhver anledning, som du måtte støde på i din hverdag.

Vælg neutrale farver og smukke snit

For dig handler det således bare om at finde frem til de items. Det kan blandt andet være tøj fra Modström, som i dag er et særdeles populært brand blandt kvinder.

Og der er nogle få og helt essentielle ting, som det altid bør være muligt at finde i garderoben hos den moderne og skandinaviske kvinde.

Her er der for det første tale om et par lækre sorte bukser. De kan bruges til enhver overdel, og de kan både styles med høje hæle til en festlig anledning eller med sneaks til en afslappet shoppingtur. Hav også gerne et par jeans, der smyger sig om dine ben.

Du bør desuden have et udvalg af tætsiddende overdele, løstsiddende overdele, langærmede overdele og kortærmede overdele i neutrale nuancer. Og hertil også nogle lækre sweatere, en blazer, en kjole og en nederdel.

Skab en spændende stil

Det kan synes meget basalt, men holder du dig til de mere neutrale farver og stilrene snit, vil du opleve en garderobe, der kan forenes på kryds og tværs, som du ønsker, og det gør straks din sammensætning af items mere sjov, spændende og moderigtig at se på. Og du vil altid føle dig tilpas, fordi dit tøj falder smukt om kroppen.