Sådan opnår du det tidløse look

Har du altid undret dig over, hvordan nogle kendte altid formår at se så tidløst smarte og gennemførte ud? Særligt når man ser billeder af royale, har de altid et særligt elegant, simpelt og tidløst udseende. Her er en lille guide til, hvordan du selv kan opnå den samme stil.

De rette accessoires

En stor del af det polerede og tidløse look er at vide, hvordan man bruger accessoires rigtigt. Nogle holder stramt fast i begrebet ”less is more – mindre er mere”, og det er bestemt en god grundregel at starte med, hvis man er ny til at bruge accessoires. Når du skal vælge dine accessoires, og ønsker at de giver et poleret og luksuriøst udtryk, er det vigtigt at sætte sig ind i, hvilke materialer og designs, der aldrig går af mode. Et rigtig godt eksempel er en perlehalskæde – en gammel opfindelse der aldrig går af mode, og som nytænkes i smukke designs år efter år. En halskede med perler er en smuk måde at bringe naturelementer ind i sin stil, og perlesmykker er perfekte til det klassiske formelle udtryk. Hvis du mangler inspiration, kan du se det store udvalg af perlehalskæder på nettet.

Basalt tøj der sidder godt

Der er mange fordele ved at sammensætte en tidløs garderobe. Ikke nok med at det er lettere at sætte tøjet sammen, hvis det hele er basale tidløse stykker, det kan også spare dig penge, når du ikke skal ud at købe tøj, hver gang en ny trend dukker op. Når du vil skabe din tidløse garderobe, er det første, du skal gøre, at lægge en plan over hvilke basics du har brug for. Disse basics skal du bruge tid på at finde, så de er flatterende for din krop. Det er nemlig ikke altid selve tøjet, men hvordan man bærer det, der gør forskellen.