Sådan opnår du den perfekte basisgarderobe til herre

Trænger din garderobe til en opfriskning, og vil du gerne kunne styre uden om enhver tøjkrise? Så kræver det en god og tidløs basisgarderobe, som du kan bygge dit outfit op fra. Basisitems kan mixes på kryds og på tværs, lige som du ønsker det, og du kan komme uendeligt langt, hvis bare du har styr på grundstenene i din garderobe.

En komfortabel hættetrøje

En god hættetrøje, også kaldet en hoodie, er at finde i langt de fleste garderober. Det er blevet en item, som selv mændene bare ikke kan leve uden. Er du på udkig efter en hoodie til at friske din garderobe op, så kan du tage et kig på udvalget hos 2trendy her: https://www.2trendy.dk/t/hoodies-761s1.

Med en hoodie opnår du et cool og stilet look, der uden tvivl vil tiltrække opmærksomhed. Desuden kan du også style hoodien på en langt mere afslappet måde og dermed præge dit outfit i en mere dæmpet og casual retning. Det er altså et alsidigt stykke tøj med uendeligt mange muligheder, hvad angår styling.

En pæn buks til enhver anledning

Et par klassiske herrebukser er et oplagt valg, hvis du skal klædes formelt på til arbejde eller en anden særlig anledning såsom bryllup eller barnedåb. Desuden kan de pæne bukser også snildt styles ned med eksempelvis en hættetrøje eller et par sneakers. Find din favoritmodel og sørg for at have et par forskellige farver på lager, så du har bukser til ethvert outfit.

Den perfekte hvide t-shirt

En hvid t-shirt er et must-have i basisgarderoben hos enhver mand. Den kan styles under en skjorte, til et par pæne bukser eller med et par shorts. Desuden kan den bruges året rundt og til enhver anledning.

Den klassiske hvide t-shirt fås i forskellige pasforme og snit. Prøv derfor et par forskellige slags, så du kan finde den perfekte hvid t-shirt.