Sådan fremhæver du dine ansigtstræk

Når tiderne skifter, skifter skønhedsidealerne for både kvinder og mænd også. Men der er nogle ting, der altid vil være tidløst smukke. Ønsker du at fremhæve dine ansigtstræk på en naturlig måde? Så læs med her hvor vi har to bud på, hvordan man med simple teknikker kan blive smuk.

Det smukke smil

Der er næsten ikke noget bedre end et smil, der smitter. Der er mange måder, hvorpå man kan fremhæve sin mund. Er du allerede tilfreds med din mund, så kan lidt makeup være glasuren på kagen. En smuk læbestift til at fremhæve fyldige læber er et af de ældste tricks i bogen – og det virker! Har dine læber ikke den form og fylde, som du ønsker dig? Med lidt øvelse kan du lære, hvordan du med makeup kan manipulere konturen af dine læber, så de visuelt ser større ud, end de plejer. Du kan skabe en amorbue på overlæben eller male din allerede eksisterende amorbue over med læbestift, hvis du ønsker en mere rundet kant på overlæben.

Et smukt smil afhænger også af tænderne. Med bøjle kan man få rettet tænderne op, hvis de er meget skæve, eller få fjernet mellemrum mellem fortænderne. Er du kaffedrikker eller ryger, så døjer du måske med affarvning af tænderne. I det tilfælde kan du overveje at få dem afbleget hos din tandlæge. Er det noget du er interesseret i, så læs mere om tandblegning her.

Øjnene er sjælens vinduer

Har du altid været misundelig på folk med smukke øjne? Det er en subjektiv sag at definere hvilke øjne, der er smukke, men faktisk er det ikke alle, du ser, hvis øjne er smukke, som ser sådan ud naturligt. Ofte er det makeup, der gør, at øjnene ser mere betagende ud. Bliv dygtig til at lægge smuk øjenmakeup og se den store forskel, det kan gøre!