Sådan bringer du mere erotik ind i dit forhold

Sex og erotik er en vigtig del af alle parforhold, og det er derfor vigtigt at gøre en indsats for at holde gang i sexlivet og spændingen i dit forhold. Det er dog ikke altid så nemt i en hverdag, hvor arbejde, børn og meget andet ofte stjæler fokus fra jeres forhold.

Men det er farligt at glemme erotikken i det daglige, da erotikken er vigtig for at bibeholde gnisten og skabe tiltrækningskraft imellem jer. Men hvordan bringer du ekstra erotik ind i din dagligdag til fordel for dit forhold?

Brug frækt undertøj i det daglige

Erotik starter med tiltrækningskraft, og det er derfor vigtigt, at du gør noget ud af dig selv og dit udseende – også nogle gange på en helt normal og kedelig mandag.

Det kan du bl.a. gøre ved at putte makeup på, men endnu mere effektivt er det at fremvise dig selv i frækt undertøj som eksempelvis bundløse trusser.

Bundløse trusser og andet frækt undertøj kan virkelig være med til at tænde en ild under din partner, så du kan få ham væk fra fjernsynet og ind i soveværelset.

Generelt handler det om at skabe spænding og prøve noget nyt i det daglige, hvis erotikken forsvinder bag travhed og arbejde, og til det formål er frækt undertøj helt perfekt.

Men du behøver naturligvis ikke holde dig til frækt undertøj. Du kan også vælge at sætte endnu mere fut i erotikken men et frækt kostume, som giver dig mulighed for at klæde dig ud som eksempelvis skolepige.

Fræk udklædning vil sætte gang i fantasien hos din partner, og det kan være lige netop dét, han går og drømmer om. Ofte skal der nemlig ikke så meget til for at sætte skub under sexlivet i dit forhold, og til det formål er både frækt undertøj og frække kostumer oplagte valg.