Sådan bliver du gallaklar

Har du galla i år? Det er sjældent, der bliver givet grønt lys til både at stadse sig helt ud, få håret sat professionelt og lægge en overdådig makeup. Men til galla kan man tillade sig det hele. Du er nok allerede begyndt at tænke på, om du skal have kjole, suit eller noget tredje på!

Galla er en storslået fest, og man vil gerne tage sig ud fra sin bedste side. Skal du være fuldstændig gallaklar, så læs med her for den komplette galla-checkliste!

Kjole eller ej?

Om du er pige eller dreng, bør skolen kunne rumme dig i en overdådig kjole, såfremt det er, hvad du er til! Led efter smukke gallakjoler på nettet og find noget, du både synes er særligt og som du ville kunne være komfortabel i at danse og spise i. Har du tendens til at være kuldskær, bør du overveje en bolero eller en smuk blazer, der fungerer til kjolen, som du vil kunne trække over dig, sæt tænderne skulle begynde at klapre.

Måske du stik modsat ikke vil være komfortabel i at bære en kjole. Enten vil du gerne gå over i den anden grøft og tage et flot suit på eller også ønsker du et stilet androgynt look, der ikke tvinger dig ned i nogle stereotype kønskasser! Galla er en strålende anledning til at udtrykke dig selv og din identitet gennem et ekstraordinært outfit.

Les Lan-hvad-for-noget?

Skal du til galla, vil du med størst sandsynlighed også skulle ud for den klassiske selskabsdans Les Lanciers. Lanciers består af fem ture, og måske du allerede har øvet dig med din klasse på flere af dem. Når du skal vælge sko til dit gallaoutfit er det godt at have in mente, at du enten har et par komfortable og skridsikre sko med, til når I skal danse, eller blot vælge gallasko ud fra konformitet.