Sådan passer du bedst på din hud i de kolde måneder

Nu kan vi virkelig mærke, at vi er kommet i september, og det bliver kun koldere fra nu af. Derfor har du også begyndt at tænke mere over, hvordan du kommer til at passe bedre på din hud, så du kan skabe de bedste vilkår for din hud. Det går nemlig ikke, at du går og slider på din hud, og du vil i hvert fald gerne sikre dig, at din hud er flot, og du har bemærket, at du hurtigt kan få tør hud ligeså snart, at det begynder at blive lidt koldere udenfor. Det vil du helst gerne forhindre, så vi giver dig et par gode råd i følgende artikel.

Husk en god ansigtscreme

Et sted, der er godt at starte, er at det er godt med en god ansigtscreme. En god creme får dig nemlig meget hen ad vejen til at fugte din hud, og så kan du være bedre sikret, at din hud ikke bliver meget tør i vinterkulden. Det er også en god idé at give sin hud den ekstra beskyttelse, fordi når det begynder at blive koldere, så er det vores hud som kulden slider på. Kig derfor efter en ansigtscreme til kvinder og mærk forskellen på din hud.

Ikke glem dine læber

Dine læber er også meget vigtigt at passe på her i de kolde måneder, og dem må du heller ikke bare forglemme. De bliver nemlig også meget tørre og kan sprække, hvis det virkelig bliver koldt, og du befinder dig meget udenfor. Et godt råd er derfor også at huske dine læber, og her kan du købe en god læbepomade f.eks. fra apoteket eller spørg om råds, så du er sikker på, at du får en, der faktisk hjælper dine læber og ikke bare lader som om, at den fugter, men egentlig ikke gør det.