Sådan klæder du dig stilet under din graviditet

Frygter du at give afkald på din stil bare fordi du er gravid? I så fald vil vi blot informere dig om, at det er der absolut ingen grund til. Hvor det før i tiden betød, at mange kvinder blev hjemme så meget som muligt, i deres sweatpants og oversize t-shirts, kan man i dag finder masser af lækkert tøj, selv fra de større modehuse og designere. Der er derfor ingen grund at blive deprimeret over udsigten til at gennemgå sin graviditet, når det kommer til hvordan man kan se ud. I denne artikel kan du få et par gode råd til, hvordan du finder lækkert ventetøj, som ikke bare er ventetøj, men er designet med henblik på både det praktiske ved at passe en gravid kvinde, samtidig med at man ikke er gået på kompromis med stil eller udtryk. Så hvis du går og frygter at ligne en stor og træt kvinde i joggingbukser, så bør du gøre dig selv den tjeneste at læse med i denne artikel.

Følg en modeblog for gravide

Da mode og graviditet er blevet et naturligt emne, med tanke på alle de forskellige designere og kollektioner der findes derude, så findes der også et hav af forskellige modeblogs, som man kan følge og finde inspiration fra. Et sted hvor du kan finde inspiration og gode råd til din graviditet er på babyraad.dk, som har relevante artikler både når det kommer til alt det praktiske, men også når det kommer mode. Der findes som sagt et utal af denne form for blogs, så det er bare at gå i gang med at lede på Google.

Snak med andre gravide

En anden ting man kan gøre, er at netværke med andre gravide kvinder, for at finde inspiration, tips og tricks. Hvis ikke man kender andre, som er gravide, så kan man med fordel benytte sig af sociale medier, Facebook især, som har en masse grupper for gravide. Her kan man ikke blot snakke om morgenkvalme og andre gener, men også om hvor man finder lækkert ventetøj, som kan være med til at få en til at føle sig skarp og lækker, selvom kroppen er fyldt med vand. Generelt set er det altid en god idé at finde andre gravide, som man kan netværke og dele sin rejse med. Det kan også fungere som en støtte i en tid, hvor det nogle gange kan være udfordrende, selvom det på papiret burde være den lykkeligste tid i ens liv.