På jagt efter herresko? Prøv hos Rieker

Rieker er et skotøjsbrand med hovedkvarter i Schweiz med tæt på 150 års historie. At mærket har en del år på bagen, betyder dog ikke, at de går efter stil over funktion og komfort, hvilket jo var tendensen blandt 1800-tallets herresko. Tværtimod er deres nyere sko både elastiske, luftige og støtter godt. Det er måske det skotøjsbrand, du skal finde dit næste par hyttesko eller sneakers fra.

Leder du efter sneakers? Find sko fra Rieker til herre

Du kan hurtigt finde udvalg inden for herresko, hvor du finder alt fra Rieker til herre. Leder du efter en Rieker herre sko, kunne du fx overveje deres Revolution-sneakers. Dem finder du i lidt forskellige varianter, men fælles for alle Revolution-sko er, at de har en detaljeret overflade med rig tekstur, og at de er nemme at tage af og få på, da materialet er forholdsvist elastisk og derfor ikke så rigidt.

Hav kraftige støvler til vinterens snelag

Støvler laver Rieker også, og selvom de selvfølgelig ikke er nær så komfortable som deres sneakers, da de er møntet på at være kraftige og støtte op om foden, kan du finde dem med en komfortabel indre foring. Og støvlernes ydre er selvfølgelig vandafvisende, så at du ikke møder op på dit job med nogle klamme, gennemblødte sokker, fordi du skulle trave gennem 10 cm sne på vejen til kontoret.

Gå elegant omkring indendørs med hyttesko

Hvis du ønsker noget mere stilrent, kan du lede efter hyttesko fra Rieker. Det er ikke noget, du skal gå 20 km i hver dag, men de er smarte og gør det lettere at bevæge sig elegant omkring indendørs, end hvis du havde sneakers eller støvler på. Hvad end du leder efter inden for herresko, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det fra Rieker. Få inspiration – tjek udvalg med Rieker-herresko.