Optimer din have eller terrasse med et fedt loungesæt

Når sommeren nærmer sig og solen begynder at skinne, så kan det være svært at stå imod fristelsen til at tilbringe så meget tid som muligt udendørs. En god måde at holde sig udendørs og stadig have det behageligt, er ved at investere i et lækkert lounge sæt. Listen over fordele ved et loungesæt er lang, det giver mulighed for afslapning, socialt samvær og kan samtidig optimere din have eller terrasse. I denne artikel vil vi introducere dig for forskellige lounge sæt samt give dig tips til, hvordan det kan sammensættes og bruges på flere måder.

 

Mange slags lounge sæt

Der findes et væld af forskellige loungesæt, som varierer både i stil og størrelse. Det er vigtigt at finde det sæt, som passer til netop din stil og behov. Hvis du foretrækker en mere moderne stil, så er det oplagt at vælge et sæt med simple og rene linjer. Hvis du derimod er til det mere rustikke eller romantiske, så er et loungesæt med naturmaterialer og bløde former det oplagte valg. Uanset hvilken stil du vælger, så er det vigtigt, at sættet er behageligt at sidde i og nemt kan rengøres.

 

Forskellige kombinationer

Sammensætningen af loungesættet er også vigtig. En to-personers sofa kombineret med en loungestol og et sofabord kan skabe den perfekte hyggezone, mens et større sæt med en hjørnesofa og tilhørende borde og puffer, kan danne rammen omkring en større fest eller en aften i børnenes tegn. Det er også oplagt at tænke i fleksible løsninger. Et lounge sæt kan bruges både i solen og i skyggen, og med en parasol kan sættet skabe skygge og ly for en pludselig sommerbyge.

 

Skab en sammenhæng mellem hus og have

Et loungesæt kan også være med til at skabe en sammenhæng mellem hus og have. Hvis du fx har en stor terrasse, kan slå bro mellem huset og haven med et lækkert loungesæt. Det giver et hyggeligt og indbydende miljø og gør haven til en naturlig forlængelse af hjemmet. Loungesæt kan også skabe rum i haven, og hvis sættet er placeret lidt afsides, kan det give en følelse af privatliv og hygge.

 

Den perfekte hyggestemning

Udover at bidrage til indretningen af haven eller terrassen, så har et loungesæt også en positiv indvirkning på din oplevelse af udendørslivet. Det er med til at give den perfekte hyggestemning og oplevelse af afslapning. Et loungesæt er også en god anledning til at samle venner eller familie til en hyggelig stund, fx med lidt mad og drikke på bordet. Loungesættet kan også benyttes til solbadning og læsning af bøger, og med en varm plaid kan det også bruges til de lidt køligere aftener.