Nye spisebordsstole? Her er 3 gode råd til dit indkøb

Hvis du er ved at indrette ny spisestue eller nyt køkken, er dine spisemøbler afgørende for både funktionalitet og komfort i dit rum. Derfor skal du tænke lidt over tingene, når du køber både spisebord og spisebordsstole, så du kan komme hjem med nogle møbler, der passer helt perfekt til dig, dine behov og dit rum.

Derfor får du her 3 gode råd til, hvad du skal tænke over, når du går på indkøb efter nye spisebordsstole.

Hvor stor er din stue?

Når du køber spisebordsstole, skal du naturligvis tænke på, hvor mange du har brug for, så du kan servicere både familien og dine gæster. Men det er faktisk også en god idé at tænke lidt på størrelsen af disse stole.

Det gælder især, hvis du har et lille køkken eller en lille stue, hvor du gerne vil have så meget ud ad pladsen som muligt. Her kan du nemlig presse flere stole ind, hvis du vælger små stole.

Der er således stor forskel på bl.a. bredden af stole, og det kan derfor betale sig at gå efter stole med en mindre bredde, hvis du har et lille rum.

Børnefamilie?

Hvis du har børn i familien, er det ofte en god idé at gå efter nogle spisebordsstole, der er nemme at gøre rent. Det kan være stole i træ med sæder i træ, eller det kan være stole i plastik eller med læderbetræk, som altid nemt kan tørres af med en fugtig klud.

Materiale bør således altid være en ting, du har med i dine overvejelser, når du køber nye spisebordsstole.

Lange middage?

Hvis du elsker at få gæster på besøg til lange og hyggelige aftener, er det altid en god idé at gå efter spisebordsstole med ekstra komfort, så alle kan komme til at sidde godt under de mange timer.