Når de gamle sneakers må lade livet

Hvis du elsker sneakers, ved du også, at man på et tidspunkt, er nødt til at indse, at det er slut med dem. Der er huller ved tæerne, de lugter lidt for dårligt og sålen er helt udtrådt. Men det kan være svært at tage sig sammen til at finde et erstatningspar, fordi det gamle par bare passede dig helt perfekt. Kender du det? Så læs med her.

Størrelsesguides

Der findes så uendelige mange sneakers, og det gør ikke udvælgelsesprocessen lettere. Start med at indsnævre dine valgmuligheder ved at vide hvilke sneakers, som passer dine fødder bedst. Det kan være et bestemt mærke eller en bestemt type sneakers, dine fødder foretrækker, og som du derfor går efter. Det er klogt at gå efter det mærke, du ved, der passer til dine fødder, da det varierer fra brand til brand. Men hvis du ønsker at prøve for eksempel Nike sneakers, som du ikke har haft før, er det muligt at finde en guide. Få svar på dine spørgsmål om størrelsen på Nike sneakers her, og så er du allerede et skridt tættere på.

Online shopping

For det er et skridt ad gangen, når det kommer til sneakers, og det handler også om at kende sine fødder, da de forskellige guides kræver, at du måler dine fødder. Kender du dine fødders mål, er du allerede et skridt foran ved online handel. Hvis du ønsker bredest muligt udvalg af brands, er det nemlig lettest at købe sneakers online. Kig også på skoens facon, som til tider kan være smallere eller bredere end forventet. Sidst, men ikke mindst, skal du vælge, hvilket materiale og farver, der passer til din hverdag. Foretrækker du net-sneakers, eller skal der være mere tæthed i dem, og skal det være plastik eller ruskind? Derefter kan du vælge farven, og så er du good to go.