Skønhed

Albertslund Netavis

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn med 27.222 indbyggere og er beliggende 15 kilometer vest for Københavns centrum. Albertslund har et af Danmarks største friluftsbad, Badesøen, som hvert år fra midten af maj til midten af august har åben. Friluftsbadet Badesøen er en oplevelsesarena på 5.000 m2, placeret midt i det grønne Albertslund, med udendørs aktiviteter for hele familien. Albertslund er også hjemsted for Albertslund Centret, der er en af de største indkøbscentre i Danmark. Albertslund Centret har et samlet bruttoetableret areal på 41.000 m2 fordelt på 2 etager. Albertslund er desuden hjemsted for Albertslund Bio, der er den største biograf i Danmark med en kapacitet på 1.078 sæder. Albertslund Bio viser film i 3D og 4DX format. Læs mere om de mangler muligheder her https://albertslundnetavis.dk/

Tag til Albertslund og se de mange museer og historiske seværdigheder 

Albertslund er også hjemsted for et af Danmarks største museer, Albertslund Museum. Albertslund Museum fortæller byens historie fra dens grundlæggelse i begyndelsen af 1900-tallet til i dag. Albertslund er desuden hjemsted for Kongsholm Slot, der er et kongeligt sommerhus beliggende på en bakketop med udsigt over Albertslunds bymidte. I Albertslund har en kunstner kombineret natur og kunst. Man kan bla. gå en lang tur rundt i den skønne natur. Hvor man med familien sagtens kan få en masse timer til at gå.

Albertslund byder på en masse muligheder for hele familien

Albertslund er derfor et ideelt sted for dem, der gerne vil opleve mere af Danmark. Albertslund er en moderne bydel med mange tilbud og gode muligheder for alle aldre. Albertslund har alt det, man skal bruge for at have et godt liv. Albertslund Centret, Friluftsbadet Badesøen, Albertslund Bio og Albertslund Museum er blot nogle af de mange attraktioner Albertslund byder på. Albertslund er et godt udgangspunkt for ture til blandt andet København hvor du kan komme forbi Albertslund og opleve den skønne by.