Must-haves til kølige tider

Når man lever i Danmark, er det svært at komme uden om, at der ofte i løbet af året er forholdsvis koldt. Jovist triller forår og sommer ind undervejs, men mange af månederne står i kuldens tegn. Derfor er der nogle ting, som er gode at have i garderoben til lige netop de kølige tider!

Hue og vanter

Lad os starte med hue og vanter. Det kan virke lidt banalt, og hvor vigtigt er det i virkeligheden? Ekstremiteter – altså fødder og hænder – er det, der begynder at fryse først, og dermed også noget af det, som kan være smart at varme op, med eksempelvis vanter! Huen er til for at varme godt ned over ørene, og jo flere steder på kroppen man kan dække af for vind og kulde, jo bedre. Se her https://www.luupe.dk/collections/ganni-huer for at udvalg af huer.

Striktrøjer

Det siger næsten sig selv, men det er altså virkelig essentielt at få skaffet sig nogle gode striktrøjer til skabet. Hvis man er typen, der elsker at shoppe, får man derfor også rig mulighed for at udvide garderoben med strik og varme trøjer, når det kolde vejr nærmer sig. Striktrøjer fås i mange forskellige farver og med forskellige slags garn, og dermed er du også sikker på at finde en – og gerne flere – som du kan forelske dig lidt i!

Vintersko

Sidst, men ikke mindst, på listen over ting, der er nødvendige, når det kolde vejr ruller ind over landet, er vintersko eller -støvler. Tit får disse ry for at være lidt klodsede eller kiksede, fordi der som regel er en masse indvendig for, således at der holdes på varmen. Det er dog langt fra altid tilfældet, og rundt omkring – både på nettet og i fysiske skobutikker – kan man finde stilrene vintersko og -støvler, der vil sørge for at holde dine små fusser varme hele vinteren igennem!