Miljøvenlige plejeprodukter fra Natural Living

Der er behov for, at vi gør, hvad vi kan, for at redde kloden. Det kan måske virke uoverskueligt, men som enkeltperson, er der ting, du kan gøre. Du kan blandt andet shoppe hos Natural Living, der tilbyder alt fra shampoo bar til menstruationstrusser. Deres produkter er alle lavet med bæredygtige produkter.

 

Naturlig shampoo bar fra Natural Living

Det er vigtigt at vaske håret med produkter i høj kvalitet. For den miljøbevidste forbruger er en shampoo bar fra Natural Living uden tvivl det, der er behov for. En shampoo bar er et miljøvenligt og naturligt produkt, der er lavet i hånden. Den fugter, nærer og plejer hår og hovedbund. En shampoo bar har en fast form, der har sparet alt plastikemballagen væk. Deres shampoo bar er lavet med omtanke for både miljø og mennesker. Du kan vælge shampoo bars både med og uden duft. Når du anvender en shampoo bar, skal du fugte både hår og bar, og derefter gnubbe baren i håret. Du skummer derefter med hænderne og vasker, som du plejer. Ved anvendelse af shampoo baren, er det ikke sikkert, det skummer så meget som med flydende sæbe, men det er meget normalt. Når du er færdig med at bruge din shampoo bar, er det vigtigt, at den bliver tør. Vil du gøre mere for miljøet, så brug en shampoo bar fra naturalliving.dk, når du går i bad.

Prøv de smarte menstruationstrusser

Som kvinde kan det være svært at finde en miljøvenlig og bæredygtig løsning, når menstruationen melder sin ankomst. Natural Living har en smart løsning på dette med deres menstruationstrusser. De er et bæredygtigt alternativ til engangsbind og tamponer. Menstruationstrusser er behagelige at have på, og så ligner de normale trusser. Forskellen er dog at der i menstruationstrusser er et ekstra absorberende indlæg, der vil sikre optimal beskyttelse mod lækage og lugt. Foruden at være praktiske og nemme at bruge er menstruationstrusser også etisk fremstillet. Materialerne lader desuden huden ånde. Menstruationstrusser kan være et godt supplement til menstruationskoppen, for dem der bløder meget. Der er forskel på kvinder, og de følger ikke bare et fastlagt skema. Derfor er det individuelt, hvor ofte man skal skifte menstruationstrusserne. De har 4 forskellige underbukser – light flow, medium flow, heavy flow og super heavy flow, der kan absorbere fra 7 ml til 60 ml. Lyder menstruationstrusser som det rette valg for dig, så tag ind forbi naturalliving.dk.

Natural Living har et ønske om at gøre en forskel for kloden, og du kan være en del af visionen om at gøre op med brug-og-smid-væk kulturen.