Med denne kollektion kan du oppe din indretning

I dagens Danmark og generelt i den moderne verden er det ikke unaturligt at hige efter en personlig og varm indretning, der virker ordentlig og unik på en og samme tid. Men hvordan opnår man en unik indretning, samtidig med at man bryder sig om den? Ender man ikke bare med det samme som alle andre?

En kollektion af feminine unikaer og det simple rod

Man behøver ikke på nogen måde ende med at have en ens indretning med naboen, bare fordi den skal passe ind i den moderne stil og være prydende. Vælg skønt interiør fra A Simple Mess. A Simple Mess er en kollektion af Louise Dorph. Hun er bl.a. kendt fra TV 2’s ”Go’ Morgen Danmark”. I kollektionen er flere unikaer. Det vil sige genstande, som ikke er produceret i massevis, men derimod kun i ganske få eksemplarer. Dermed vil du kunne undgå i et vist omfang at støde ind i andre, der er i besiddelse af de samme indretningsgenstande som dig. Det er en kollektion med et feminint udtryk, uden at det er slående. Selve navnet på kollektionen – A Simple Mess – fortæller relativt meget om dens motiv. Det er en kollektion, der forherliger det simple og rodede. Det kommer af forkærligheden for det selvsamme.

Få smukt pynt til jul og påske

Det er ikke kun helårspassende genstande, kollektionen indeholder. Den består også af ophæng til højtider som jul og påske. For eksempel kan du købe de yndige engle og stjerner til det prægtige juletræ ved juletid, ligesom keramikæg i forskellige farver kan købes til ophæng på stueplanterne til påske. Hvis du allerede har en masse ting fra A Simple Mess i dit hjem, vil matchende højtidspynt vise udefrakommende og dig selv din sans for indretning og mode. Det kan nemlig sagtens være både hyggeligt og pænt på samme tid.