Mangler du en gave til din veninde?

Det er altid svært at finde på en god, brugbar og personlig gave, hvis ikke du har nogle gaveønsker at tage udgangspunkt i. Derfor er det også svært, hvis du mangler en gave til din veninde. Heldigvis findes der mange gode idéer, du kan lade dig inspirere af.

Giv et smart massageapparat

Der er ikke nogen, der ikke har godt af lidt selvforkælelse en gang imellem. Derfor er det også en god idé at give en gave, der gør det nemt for din veninde at forkæle sig selv. Det kan både være en lækker ansigtsmaske, en bodyscrub, en hårkur el.lign.

Men det kan også være et massageapparat, så hun altid har mulighed for at give sig selv en massage. Et massageapparat er en god løsning, hvis din veninde er glad for massage, men til gengæld enten ikke har tid eller budget til at besøge en massør jævnligt.

Lav en personlig fotocollage

Hvis du gerne vil give en gave, der bærer præg af en masse personlighed og kreativitet, så kan du også lave en fotocollage. Du kan f.eks. samle en hel masse billeder af gode minder for at lave en flot collage.

Det er altid noget særligt at modtage en gave, der er hjemmelavet. Derfor er det også en rigtig god gaveidé, hvis du har mod på at være lidt kreativ. Hvis ikke du har lyst til at lave en collage, så kan du også fylde en kalender eller et fotoalbum med gode minder.

Send en buket blomster

Hvis din veninde bor langt væk, men du alligevel har lyst til at finde på en god gave, så kan du f.eks. sende en buket blomster. Det er en rigtig god måde at overraske hende på. Du kan nemt sende en buket blomster, en gavekurv eller noget helt tredje, så du kan overraske hende på en stor dag.