Livet med en nyfødt

Når man bliver mor, så går mange mødre hen og glemmer sig selv. Hvilket er super ærgerligt, fordi man går hen og bliver mere og mere utilfreds. Imens børnene er små, så er man inde i sin lykkelige lille bobbel al kærlighed, og al fokus er på ens børn. Når man så skal ud ad døren, tager man det tøj på man finder mest behageligt, som kan være løstsiddende joggingstøj. Nemt at komme i, nemt at bevæge sig rundt. Ikke mindst, noget der godt må komme pletter på. Dertil er håret hurtigt sat op i hestehale. 

Små ting gør en forskel
Når man er mor, og sørger for alle i hustanden, er det hårdere end et fuldtidsjob. Derfor har man også brug for at bruge lidt til og penge på sig selv og sit eget velvære. Det behøver ikke at være det helt vilde, hvis man ikke er til det. Men en tur til frisøren er en god selvforkælelse. Det giver lige nogle boost til selvtilliden, at man stadig er ung og ser godt ud. Det kan også være at man får lavet sine negle, man får en ansigtsbehandling eller massage. Og det meste af det, kan du booke tid til hjemme i sofaen, og sørge for at have en barnepige klar på dagen. Nogle gange handler det om at være kreativ

Træning
Når man er blevet mor, bliver kroppen synligt forandret, både på den ene eller anden måde. Det kan både være med hensyn til at man er taget lidt på, ens bryster er blevet mindre. Men kan godt føle sig en anelse utilstrækkelig i hverdagen, når det hele går op i bleer og gylp. For at komme de ekstra kilo til livs, er det udover at have fokus på sund kost, at man får trænet lidt. Det behøver ikke at være i det lokale fitnesscenter. Det kan også være hjemme foran fjernsynet, til en træningsvideo på YouTube. 

Derfor skal du tage dig selv seriøst
Hvis ikke man tager sig selv seriøst, kan man godt gå hen og miste selvtilliden helt. Mange har svært ved at finde tilbage til sin ideal vægt, og når det har stået længe nok på, så føler man, at det ligeså godt kan være ligemeget. Fred vær med det, hvis man kan acceptere sit nye udseende. Det kan de færreste dog. Derfor er det vigtigt, at man ikke lader sit træningsliv ende når man får børn. Det samme gælder sin hobby om at gå op i sig selv, og noget ud af sig selv til hverdag.