Lav dine egne gelnegle

Vi kvinder går meget op i vores udseende og heri blandt, gælder det også vores negle. Både på fødder og hænder. Men flotte negle på hænderne, siger rigtig meget om ens generelle hygiejne. Har man flotte negle, så udstråler man at man går op i sig selv, og har en god hygiejne. Det koster ml. 300-600 kr at få lavet hele negle hos en professionel. Men kunne det ikke være dejligt at kunne spare de penge, og gøre det selv? Det koster lidt i starten, da der er nogle grundlæggende ting man skal bruge for at komme igang. Men over tid, vil det betale sig hjem.

Det du skal bruge:

 • UV-lampe
 • 1 base coat
 • 1 farvet gellak
 • 1 top coat
 • Neglefil
 • Neglebåndskubber
 • Neglebuffer
 • wipes
 • Cleaner

Det er det mest basale du skal bruge for at komme i gang. For at få det fjernet, skal du også bruge en soak-off og sølvpapir, som du helt sikkert har i køkkenet.

Det du gør først er:

 1. Fil dine negle i din form du ønsker, mandelformet, firkantet eller andet.
 2. skub forsigtigt dine neglebånd tilbage
 3. Buf dine negle forsigtigt med din neglebuffer
 4. Tag en wipe og cleaner og wipes dine negle. Tag en hånd ad gangen.
 5. Påfør base coat og put den ind i UV-lampen
 6. Wipe dine negle med cleaner
 7. Påfør din farvede gellak i 1-3 tynde lag indtil det ønskede udseende og ind i lampen
 8. Wipe med cleaneren
 9. Påfør topcoat i et tyndt lag og ind i lampen
 10. Wipe med cleaner og du er færdig.

Nu kan ndu nyde dine negle de næste par uger. Efter 3 uger, anbefales det, at du tager det af igen. Det gør du følgende:

 1. Fil lidt på overfladen
 2. Gør en wipe våd i soak-off, læg den på neglen og pak fingeren ind i sølvpapir.
 3. Vent 15 minutter og det er til at pille af. Fil evt. det sidste af.

Når først du bliver erfaren, kan du begynde at lave mønstre, kombinere med glimmer, mønstre og meget meget andet. At lave negle kan være et kunstværk i sig selv, og man kan kreere utrolig flotte ting og lige hvad man ønsker. Hvis man har lyst, kan man uddanne sig i det, og bliver negletekniker, og tage forskellige kursuser, fx babyboomer. Det er em hel verden for sig. Og kun du, bestemmer om du ønsker at holde det simpelt og  basalt. Eller om du ønsker at gøre meget ud af det. Du kan også købe en en øvehånd, hvor du kan øve dig, og øve forskellige teknikker. Mangle negleshops sælger hele pakker, hvor du får alt det du skal bruge til en begyndelse.