Kom til se yngre ud på rekordtid

Har du tabt dig, fået lidt flere rynker hen over årene eller utilfreds med fine linjer i ansigtet – så læs med videre og find ud af, hvordan du kan komme til at se mere harmonisk ud i ansigtet.

Behandlinger med botulonim toxin giver dig muligheden for at stramme op i og omkring ansigtet, og efter 3-8 dage, vil du kunne se en forskel. Har jeg ikke tabt dig endnu? Så læs med videre.

Botox

Det skal ikke være en hemmelighed, at det er en svær proces at ville tabe de ekstra kilo. Der er en del logistik, som skal gå op i en højere enhed, og samtidig kan man til en vis grad ikke vide sig sikker på, hvorvidt man lige taber sig de steder som man ønsker.

Ansigtet er ikke det første sted man taber sig, når man begynder processen og for mange er netop ansigtet vigtigt, fordi det er ens identitet og udstråling som andre personer ligger mærke til først. Heldigvis er der mulighed for at stramme op i ansigtet på mange forskellige måder, nogle mere effektive end andre.

Botox er én af mulighederne for at stramme ansigtet op. Du har mulighed for at få små indsprøjtninger i de linjer du gerne vil af med, og efter 3-8 dage vil du kunne se en væsentlig forskel. Botox er desværre ikke et mirakelmiddel og du taber dig ikke i forbindelse med behandlingen, men det giver dig mulighed for at få de små rynker væk, kæben kan blive markeret og dobbelthagen vil syne væsentlig mindre.

Nu skal jeg nok uddybe, så du får udvidet din horisont en smule.
Botulinum toxin, på daglig tale kaldet botox, er et muskelafslappende middel, som bliver indsprøjtet på lokale områder og får rynker og fine linjer i huden til at glatte sig ud.

Den rigtige behandler

Det er yderst vigtigt, at man i alle behandlinger som omhandler ens krop, at man vælger den rigtige klinik og det mest kompetente personale. Det er altså ikke her du vil skulle spare på pengene. Botulinum toxin kan i meget store mængder være giftigt for kroppen, men i meget små mængder, som er tilfældet ved botox behandlinger, er det sikkert at benytte. Der er ingen grund til bekymring der.

Det sidste råd til valg af klinik: tjek deres referencer på enten trustpilot eller søg på google, book en forundersøgelse og dan dit eget indtryk og/eller spørg folk til råds i Facebook grupper. Der er altid folk der vil videregive deres erfaring, og i dette tilfælde kan det være en fordel at lære om andres fejl.

Læs om yderligere muligheder for opstramning, glød og volumen i og omkring ansigtet.