Køb trespass produkter her – outdooricentrum.dk

Trespass er et af de førende mærker i verden, når det gælder tøj til udendørs aktiviteter. Virksomheden startede som leverandør af uniformer, men begyndte snart at producere varmere tøj, fordi uniformerne simpelthen ikke var gode nok til udendørs arbejde. Da Trespass begyndte at fremstille anorakker og andre vandtætte jakker, kom de også med forskellige nye koncepter. De designede deres egne stoffer for at gøre dem endnu mere åndbare og funktionelle end tidligere – det var virkelig noget helt nyt på den tid!

Trespass – Internationalt kvalitetsmærke

I dag er Trespass blevet et internationalt mærke, som findes i over 100 lande verden over. En del af deres succes skyldes, at de er åbne over for nye idéer til udvikling – især fra deres kunder . Trespass mener, at der altid er plads. Trespass følger filosofien om, at hvis du finder en bedre måde at gøre tingene på, bør du gøre brug af den. Dette er sandsynligvis en anden grund til deres succes.

Trespass har modtaget priser som anerkendelse for sine produkter i årenes løb. Et eksempel er den prestigefyldte tyske designpris – den blev tildelt Trespass for at have skabt fremragende funktionelt outdoor-tøj. Men mærket har også modtaget priser for deres innovative design. En Trespass taske fik engang en Award of Excellence som anerkendelse af dens “innovative kvaliteter”.

Fantastisk service

Hos outdooricentrum.dk går vi utroligt meget op i lynhurtig levering og fantastisk service, og vi er meget stolte af at være Trespass forhandler i Danmark. På vores hjemmeside finder du et kæmpe udvalg af Trespass produkter, men du kan også finde dem i vores fysiske butik i Sønderborg. Her kan du se alle de fantastiske Trespass produkter i høj kvalitet med dine egne øjne, så du ved helt præcis hvilke produkter, der passer netop din behov. Er du på udkig efter en Trespass sovepose eller en Trespass rygsæk? Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det på vores hjemmeside. Vi garanterer at vi har Trespass produkter og mange former for udstyr, der vil passe dit behov. Har du muligvis nogle spørgsmål omkring vores udvalg eller lignende? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på 74 43 53 55, eller skrive en mail til os på info@outdooricentrum.dk. Vi tager imod alle forespørgsler med et smil og vil gøre vores bedste for at besvare dem hurtigst muligt. Hvad venter du på? Gå på opdagelse på vores hjemmeside og find Trespass produkter i allerhøjeste kvalitet. Vi glæder os meget til at høre fra dig!