Invisalign – en diskret og effektiv behandling

Invisalign er en effektiv behandling, som bliver mere og mere populær. Behandlingen går ud på, at man bærer en række af skinner på tænderne, som gradvist flytter tænderne på plads. Fordelen ved Invisalign skinnerne er, at de er meget diskrete og dermed svære at se for andre. Derudover kan de også tages af, når man spiser eller børster tænder, hvilket gør dem meget nemmere at vedligeholde sammenlignet med en almindelig metalbøjle. Læs med her og få kendskab til de mange fordele, der er ved at vælge Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign bruges til at rette op på forskellige problemer med tænderne, herunder overbid, underbid og krydsbid. I modsætning til en metalbøjle, som er synlig og kan være ubehagelig at have på, er Invisalign usynlig og meget mere behagelig at have på. 

En Invisalign behandling består af en række usynlige plastik skinner, der gradvist flytter dine tænder ind i den ønskede position. Du skal bære hver skinne i ca. to uger, før du skifter til den næste i serien. Hver ny skinne vil gradvist flytte dine tænder en smule, indtil de er i den endelige position.

Hvilke fordele er der ved at bruge Invisalign?

Invisalign er en effektiv og diskret måde at rette tænder på. Invisalign-skinnerne er usynlige, og derfor kan ingen se, at du bærer dem. De fleste mennesker vil ikke engang lægge mærke til, at du bærer skinnerne. Du kan fjerne skinnerne, når du spiser eller børster tænder, hvilket gør det nemt at bære dem. De fleste mennesker vil opleve, at deres tandlæge vil anbefale Invisalign-behandlingen frem for andre former for korrektion af misdannede tænder, da det er en yderst smart måde, hvorpå man kan få korrigeret sine tænder.

Kan alle bruge Invisalign?

Invisalign er en behandling, der giver dig mulighed for at få rettet dine tænder uden brug af den konventionelle metalbøjle. Invisalign er dog ikke for alle. Før man kan blive behandlet med Invisalign, skal man have en konsultation hos en tandlæge, der specialiserer sig i Invisalign. Her vil man blive undersøgt for, om man egner sig til behandlingen eller ej. Dette afhænger blandt andet af, hvor meget dine tænder skal flyttes på plads. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at supplere Invisalign med andre typer behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Hvis du ønsker at få Invisalign, kan du med fordel undersøge Invisalign pris hos gladtand.dk. 

Invisalign er en effektiv behandling, der er meget diskret.