Ideer til at style dine yndlingsbukser på nye måder

Bukser er et af de mest alsidige stykker tøj, som du kan have i din garderobe. De kommer i alle former og stilarter, fra petit til plus size bukser, så der er noget for enhver smag – hvad end du er til mom jeans eller stramtsiddende skinny jeans, sweatpants eller slacks. Det gode ved bukser er, at du kan style dem på mange forskellige måder, så det passer til dit humør og den anledning du skal bruge dem til.

Styling-tips til at få mest muligt ud af bukserne

Har du allerede prøv at kombinere dine bukser med forskellige typer sko og støvler? At kombinere de rette sko med dine yndlingsbuks kan give et helt nyt udtryk til dit outfit. To ideer kunne være skinny jeans og knæstøvler eller mom jeans og stiletter? Husk også at bruge forskellige typer af toppe som overdel. Dette kan være alt fra en simpel t-shirt til en bluse eller crop top, hvor bukserne virkelig kommer til deres ret. Kombiner din buks med andet tøj i samme farvefamilie for et mere ensartet look. Det look vil se meget professionelt ud og går du efter business casual, er det et sikkert hit. Her skal du selvfølgelig også overveje hvilke sko, der passer til outfittet, nøje.

Sådan skaber du unikke looks

Alle går med bukser. Uanset køn og stil er det en af de beklædningsgenstande, du ser hver eneste dag. Det er derfor også en god idé at eksperimentere med forskellige looks, så du kan skabe noget unikt og personligt. Et af de mest populære looks er at parre bukserne med en simpel hvid T-shirt; det er især genialt, hvis du har blå jeans på. Dette giver et stilfuldt og klassisk look, som samtidig er behageligt at have på. Du kan også vælge at style bukserne med en ensfarvet eller stribet skjorte for et mere formelt look. Her er det vigtigt, at du tager stilling til, om du skal have slacks på eller om du vil gå den mere uformelle vej med jeans. Her kunne du også vælge skjorter med print, hvis du gerne vil give dit outfit lidt mere liv og personlighed. Endelig kan du også style bukserne med en cardigan eller jakke for et mere afslappet look. Her er det vigtigt at vælge den rigtige farve og pasform, så det hele passer sammen. Det vigtigste vil dog altid være, at dit outfit matcher din stil – og at du er behageligt tilpas.