Hvilke læsebriller skal jeg vælge?

Kan du ikke heeeelt læse det med småt længere, er det måske på tide at få dig et par læsebriller. Det kan virke uoverskueligt, så læs videre, og få en række fifs til at vælge de rette læsebriller for dig!

Stilfulde styles

Mennesker har brugt briller i mange hundreder år, og der er sket en masse med udviklingen af briller gennem tidens løb. Dette gælder også deres stil.

Der er i dag et hav af spændende moderigtige muligheder, når du skal vælge briller. Føler du dig lidt overvældet af de mange valg, så er der her tre styles, du ikke kan gå galt i byen med:

  • Oversized størrelse: Lav et statement ved at vælge et par store briller, som drager alles øjne mod dig. Du kan få oversized briller i en masse forskellige former og farver, så du har rig mulighed for at eksperimentere med stilen!

  • Firkantede og geometriske former: Giv dit look kant med et par firkantede briller. Denne slags briller passer især til dig, der har runde ansigtstræk.

  • Retro look: Hvem kan ikke lide et blast from the past? Klassiske styles såsom cateye-briller eller aviator-briller giver et stilfuldt præg til ethvert look, så hold dig ikke tilbage fra at prøve sådan nogle styles.

Hvilken styrke er den rette?

Nu ved du, hvordan du vælger et par læsebriller, så du ser godt ud i dem. Så mangler du bare at finde ud af, hvordan du vælger et par, så du ser godt med dem.

Brillestyrke fortæller, hvor meget forstørrelse, du har brug for. Du kan finde ud af din brillestyrke hjemmefra ved at printe en Snellens Tavle ud og placere den med seks meters afstand fra dine øjne. Herefter dækker du dit ene øje og undersøger, hvor meget du kan se.

Vil du vide din styrke mere præcist, kan du booke en professionel synstest.

Stilfulde læsebriller fra HART & HOLM

Leder du efter kvalitetsbriller i smukke designs, kan du ikke gå galt med HART & HOLM. Dette brilleunivers byder på et bredt udvalg af flotte og funktionelle designs, som komplimenterer ethvert ansigt. Mangler du derfor stilfulde læsebriller, er HART & HOLM et fremragende valg.