Hudpleje til gravide – forkæl dig selv

Er du gravid? Ønsker du at forkæle dig selv og din hud med nogle lækre produkter, som egner sig til gravide kvinder? Så bør du give dig selv noget hudpleje for gravide.

Som gravid er det utrolig vigtigt, at du passer godt på dig selv og din hud. Dette kan du vælge at gøre på mange måder, men én af dem er at undgå hudpleje produkter med potentielt hormonforstyrrende stoffer, parfume og anden unødig kemi. Hudpleje uden alt dette omfavner nemlig både dig, din hud og din baby, således I begge bliver beskyttet på bedste vis. Der findes et væld af muligheder, når det kommer til sådanne produkter, så det er helt op til dig, hvad din hud har brug for. Du finder mærker som Ecooking og SARDkopenhagen, som kan blive nye produkter til din hudpleje og give dig lækker blød hud.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af hudpleje.

Vær opmærksom på din hudpleje under graviditeten

Din hud bliver ekstra sensitiv og sart, når du er gravid, og det er der naturligvis lavet en lang rækker produkter til. Med disse produkter udsætter du hverken dig selv eller dit kommende barn for unødige kemikalier og stoffer. Din hud er din krops største organ, og den absorberer en del af de ingredienser, du smører på den. Af netop denne grund er det yderst vigtigt, at du vælger den helt rette hudpleje, der ikke skader dit barn.
Din hud ændrer sig meget under graviditeten, og du vil opleve at blive mere tør og sart, og derfor skal du sørge for at fugte den godt. Udover dette vil du, ligesom mange andre gravide, opleve at få strækmærker. Dette kan du blandt andet forebygge ved at smøre din mave godt ind i lækre olier, der kan gøre huden smidig og blød. Særligt mandel-, abrikoskerne- og jojobaolie er populære grundet oliernes indhold af E-vitamin og evne til at holde huden blød og elastisk. Alt dette og meget mere kan du naturligvis finde og gøre til din hudpleje rutine. På den måde får du også en bedre graviditetsoplevelse.