Herreur – sådan vælger du det rigtige ur

Herreure er nogle af de få accessories, du som mand altid kan vælge at bære. Et ur på håndleddet signalerer klasse og stil, og at du lægger vægt på din fremtoning. Din smartphone kan selvfølgelig sagtens holde styr på tiden for dig, men telefonen optimerer ikke dit look. Det gør et flot armbåndsur, og derfor bærer flere og flere mænd igen ur som en naturlig del af deres look. Når du skal vælge imellem de forskellige herreure, skal du først og fremmest gøre dig klart, i hvilke situationer du vil bruge uret og med hvilken påklædning – og endelig skal du selvfølgelig vælge et ur, der passer til din overordnede stil.

Find de herreure, der passer til dig

Skal dit ur også kunne bruges under sport eller fritidsaktiviteter? Så bør du vælge et ur i rustfrit stål som f.eks. et dykkerur, der kan klare at komme med på eventyr. Skal du kunne bruge dit ur sammen med jakkesættet på arbejde? Da vil et klassisk herreur med en enkel urskive og en elegant rem i metal eller læder ofte gøre sig bedst. Men dette er kun forslag – det er dit ur og din stil. Du kan også med fordel tænke i, hvilken rem du ønsker. Nogle sværger til metalremme, mens andre elsker den klassiske læderrem eller en mere rå urrem i praktisk gummimateriale. Du kan finde masser af lækre herreure i alle prislejer hos Klaus Guldsmed. Her finder du et bredt udvalg af klassiske og elegante herreure fra mærker som Lacoste, Festina, Jaguar og Skagen, der er både elegante og nemme at style.

Sådan styles herreure bedst

Du kan selvfølgelig bare vælge at tage dit ur på om morgenen og lade det være ved det. Uret vil under alle omstændigheder give et klassisk og elegant pift til din fremtoning. Men du kan med fordel tage stylingen lidt videre, hvis du vil være sikker på at ramme et gennemført og rent look. Det er ofte detaljerne, der gør forskellen. Prøv derfor så vidt muligt at matche metal med metal i samme farve: Er du mest til stål, når det kommer til bæltespænder eller armbånd, så vælg et herreur, der matcher metallets nuance. Vælger du et armbåndsur med en læderrem, da vil brune nuancer være flottest med brune og sorte med sorte. Altså sorte sko til en sort urrem og brune til den brune – det samme gælder naturligvis læderbæltet.