Har du problemer med hårtab? Toftild har løsningen

Håret er en stor del af vores udseende, og mange ser også håret som en stor del af deres personlighed. Mange bruger tid på at sætte deres hår pænt, og størstedelen tager jævnligt til frisøren for at få det klippet eller farvet, så det ser ud, som man ønsker. Hvordan vores hår ser ud, betyder noget for os, og det lægger man måske ikke mærke til før den dag, hvor det ikke længere er der. Læs med her, hvis du har problemer med hårtab og overvejer en paryk.

Parykker af høj kvalitet

Der kan være mange årsager til, at man mister sit hår eller har udfordringer med tyndt hår. Uanset årsagen til dit hårtab er der heldigvis hjælp at hente. Toftild der har mere end 40 års erfaring i branchen tilbyder både kvalitets parykker og andre alternative løsninger til hårtab.

Hvis du overvejer at få en paryk og har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte Toftild, som tager en snak med dig om dine ønsker. Det er også muligt at få en gratis mailkonsultation. Her skal du indsende et par billeder samt information om, hvorvidt du er blevet tilset af en læge eller hudlæge.

Du kan søge om tilskud i din kommune til en paryk, hvis dit hårtab er sygdomsbetinget. Skal du have paryk grundet et kemoforløb, får du tilskud fra din region.

Få hjælp til den svære beslutning

Det kan være svært at tage den rette beslutning om, hvordan dit nye hår skal se ud, og det kan måske også være svært at forestille sig. Hos Toftild er frisørerne specialuddannede, og de vil hjælpe dig med at finde den rigtige hårløsning.

At beslutte sig for at købe en paryk kan også være meget grænseoverskridende – især hvis du skal prøve forskellige modeller. Hos Toftild er du i et privat prøverum, hvor en specialuddannet frisør hjælper dig, så det foregår i trygge rammer.

Find den rette paryk

For mange er det vigtigt, hvordan deres hår ser ud, og for nogle fylder det meget i hverdagen, at håret er tyndt eller mangler. Hos Toftild kan du prøve et stort udvalg af parykker, og de har et stort lager, så du oftest vil kunne gå fra prøverummet med dit nye hår på hovedet.

Har du svært ved at finde den rette paryk, eller afviger dit hovedmål fra udvalget? Så er det også en mulighed at få specialfremstillet din paryk hos Toftild.