Guide: Sådan holder du dig ajour med lokale skønhedstilbud

Hvordan finder du ud af, hvad der rører sig inden for skønhed og selvpleje i dit lokalområde? Word-of-mouth er nok dér, du får det meste af din viden om, hvor de bedste skønhedssaloner er, eller hvor du kan gå til kurser inden for mindfulness, yoga eller zumba. Nogle opdager dog altid de nye tilbud først. Og de mennesker får ikke info fra veninderne. Her lærer du at finde det nyeste nær dig.

Find nye skønhedssaloner via annoncer og advertorials

At føre dig ajour med lokale nyheder er én måde at opdage nye skønhedssaloner, helsebutikker eller andre interessante tilbud på – ofte før butikken eller tilbuddet overhovedet lanceres. Bor du i det nordjyske, kan du ofte regne med, at der er en lokalavis for dit område, der overlever på annoncer og advertorials, og som derfor kan give et godt indblik i de virksomheder, der befinder sig nær dig.

Nyheder i Nordjylland? Prøv lokalavisen for din kommune

For Rebild Kommune ville det måske være rebildidag.dk, der er den mest aktuelle avis at tjekke. Her kan du læse sponsorerede artikler, se annoncer og søge dig frem til nyheder om nye tilbud inden for skønhed. Det kunne fx være, at en ny livsstilsbutik har slået dørene op i området. Eller du får måske øjnene op for attraktive lokale tilbud på skønhedsartikler eller helseprodukter via bannerannoncer.

Følg de lokale forretninger på sociale medier og over nyhedsbreve

Hvis du allerede godt er klar over, hvilke skønhedsbutikker, helseforretninger eller fitnesscentre, der er omkring dig, kan du følge deres profiler på sociale medier og evt. takke ja til deres nyhedsbrev for ikke at gå glip af de seneste events eller tilbud. Af og til er der endda konkurrencer at deltage i.

Ønsker du ikke at gå glip af muligheder for at gøre dig skønnere? Hold øje med lokale butikker online.