Guide: find den rette taske

Skal du have en ny taske, og er du i tvivl om, hvilken slags du skal gå efter? Det forstår vi udmærket godt, fordi der findes utallige typer tasker, som alle dækker hver sit behov. Herunder forsøger vi at gøre dig klogere på de mest populære former for tasker, så du ved, hvad du skal gå efter!

Håndtaske

Den mest populære type taske er håndtasken, som stort set findes i alle klædeskabe. Håndtasken er nemlig utrolig vigtig i hverdagen og til sammenkomster, da du i håndtasken kan opbevare de mest nødvendige ting, som skal bruges på farten. Dog ses håndtasken også som en vigtig accessory hos mange kvinder, da man gennem taskevalget kan udtrykke sin stil og fuldføre looket. Der findes et kæmpe udvalg af håndtasker i forskellige prisklasser, en marc jacobs taske er dog en sikker vinder hos mange, da de laver kvalitetsrige og elegante håndtasker!

Shoppere

En shopper bruges ofte, når håndtasken bliver for lille til dagens gøremål. Shopperen er nemlig en anelse større end håndtasken og bæres ofte over skulderen, hvilket gør tasken god at have med på farten. En shopper er eksempelvis god til overnatning, eller hvis der skal være plads til computeren. Derudover bruger mange en shopper til indkøb, så man slipper for at købe en plastikpose.

Clutches

Clutches bliver mere og mere populære, og flere kvinder ser tasken som et must. En clutch bæres ofte i hånden og har en fin lille størrelse, som gør tasken rigtig god til fine kjoler og elegante outfits. Grundet taskens perfekte størrelse kan man altid have mobil og pung ved hånden til dagens festlige begivenhed!

Weekendtaske

Mangler du en større taske til overnatninger, ferie og ophold? Så er weekendtasken perfekt til dig. Med en weekendtaske kan du nemlig have plads til det hele samtidig med, at tasken er stilfuld og pæn!