Gør dit klædeskab klar til den nye sæson med nyt tøj!

Det er igen ved at være rigtigt koldt udenfor, hvilket betyder, at det er tid til at finde vintertøjet frem. Hvis du ikke synes, at dit vintertøj fra sidste år er super flot, kan det være, du skal have fat i noget nyt.

Det kan dog være en god ide at overveje forskellige ting, når man skal købe nyt vintertøj. Det kan være behjælpeligt at lave en liste over de ting, som man mangler, så man ikke kommer til at købe en hel masse af de samme ting til vintergarderoben. Måske det kunne være lækkert med noget nyt only tøj?

Ryd op i garderoben! Hvad mangler du egentligt til vinteren?

Når du skal have fat i en masse nyt tøj, er det altid en god tommefingeregel at kigge sit klædeskab igennem først. På den måde finder man nemlig ud af, hvad man faktisk har. Man kan nemlig hurtigt glemme forskelligt tøj, hvis det har lagt bagerst i skabet siden sidste vinter.

Tag eventuelt alt tøjet ud fra skabet, og få et overblik over, hvad du skal have fat i. Når du er færdig, kan du jo lige så godt bruge lidt ekstra tid på at folde tøjet flot sammen, og putte det ind i klædeskabet igen på en god og organiseret måde.

Tag på hyggelig shoppetur

Når du først ved, hvad du faktisk har brug for til din vintergarderobe, kan du tage på shoppetur. Tag eventuelt en ven eller veninde med, så du kan have lidt selskab, mens du finder det nye tøj. I kan jo gøre en hyggelig tur ud af det, og tage ind og spise, når i er færdige med at shoppe. Det vil uden tvivl gøre det rigtigt hyggeligt, at du har noget godt selskab, når du skal finde alt det nye tøj.