Gode råd til dig med baby, der er begyndt at kravle

Når man får en lille ny, er der ofte en masse forskellige ting, der kan byde på lidt udfordringer. Er din baby lige begyndt at kravle? Så er dette en tor milepæl, som man kan glæde sig over. Der er flere forskellige ting, der er gode at være opmærksom på, når din baby begynder at kravle. Læs videre her for at blive klogere på disse.

Kravle strømper

Der er flere forskellige ting, der kan være gode at huske på, når din baby begynder at kravle. En af dem er at give babyen de bedste forudsætninger for kravle-træningen. Det kan sommetider være svært, på et gulv, som er glat. Det kan derfor være en stor hjælp med et par kravle strømper. Du kan finde Kravle strømpebukser her.

Disse har smarte gummidutter på knæene, der gør, at babyen ikke glider rundt nær så meget. Det vil gøre det en del nemmere, når din baby for alvor begynder at kravle. Det kan derfor være en god ide at anskaffe sig et par af disse kravle strømper, så din baby har gode forudsætninger for at kravle på livet løs.

Underlaget er vigtigt

Som sagt kan en af udfordringer når din baby begynder at kravle være gulvet. Hvis du har fliser, klinker eller lignende glat gulv i det meste af dit hjem, kan det derfor være en smule svært for din baby for alvor at kravle uden problemer i starten. Det kan derfor være en god ide at give din baby mulighed for at kravle på andet underlag.

En god løsning er et tæppe, da dette er et godt underlag for din baby at kravle på. Måske du har et rum i hjemmet, som har væg-til-væg-tæppe? Så kunne dette være det ideelle sted, når din baby skal lære at kravle for alvor.