Glæden ved at glæde andre

Har du en mor, søster eller veninde som du bare gerne vil forkæle? Man kan gøre folk glade på mange måder. Det behøver nødvendigvis ikke at være dyre gaver eller noget andet vildt. Det er tit de små glæder som gør andre glade. De ting man gør, når folk mindst venter det. Det kan være, at du overrasker din veninde ved at have bagt hendes favorit boller. Det kan også være, at du har skrevet en seddel på hendes madpakke, hvor du ønsker hende en god dag. Der er så mange muligheder for at glæde andre, og det er noget, som alle burde tænke over. Man kan stille spørgsmålet til sig selv: ”Hvad gør mig glad?”

En specifik gave

En ide til en lille gave til din kære, er måske noget som i to kun har sammen. Det kan eksempelvis være, hvis du ved at din veninde elsker chips med dip, så er det en perfekt gave at give til hende. Og hvis du har brug for at skrue mere op for charmen, så kan du købe veninde øreringe.

Der er mange fine accessoires alt efter hvilken smag, man går efter. Du kan også mærke efter hvor din mavefornemmelse fører dig hen. Hvis der er en specifik gave som du har set, men ikke købt, og den bliver ved med at poppe op i dit hoved – det må være et tegn på den rigtige gave.

Skru forventningerne ned

Husk at der ikke er nogen, der giver dig et krav, i forhold til at købe gaver. Det skal være fordi du har lyst til at forkæle lidt, og ikke fordi du føler dig tvunget. Din gave bliver værdsat uanset hvad det indeholder. Om det så er en bakke hindbær eller et sødt brev. Du skal bare gøre op med dig selv, om det skal være noget, der holder forevigt eller noget spiseligt. Begge dele er helt fantastiske.