Fyld garderoben op med sommerens trends

Sommeren er over os, og vi kan endelig bruge tid udenfor, i den danske sommer. Sommeren i Danmark er noget helt for sig selv, og vejret er faktisk ikke helt til at stole på. Derfor skal man også have lidt af hver, i klædeskabet, som du kan iklæde dig hen over sommeren. Men hvad skal du egentlig fylde garderoben op med? Kig med her for at få inspiration til de nyeste sommertrends, så du få ryddet ud i det gamle tøj, og få pakket klædeskabet med noget nyt.

Ud med skinny-jeans og andet tætsiddende tøj, og ind med det løse og afslappet tøj

Sommerens helt store trend er løst og afslappet tøj. Du kan næsten ikke finde en eneste tøjbutik, hvor der ikke hænger bukser med masser af vidde, samt oversized skjorter til både drenge og piger. Hvis du leder efter lige netop denne slags tøj kan det være en god ide at gå på nettet og lede. Hjemmesider som Teenfashion, har et kæmpe udvalg af fedt og afslappet tøj til unge. På hjemmesiden sælger de bl.a. mærket Dickies. Dickes har alt mellem fede hoodies, wide-bukser, farverige strømper og oversized sweatshirts.

Match dit tøj med forskellige farver

Ud over den afslappede stil, er det også blevet ultra populært at style sit outfit med masser af forskellige farver. Du kan evt. prøve at style dit outfit med et par wide-bukser i en vild farve, måske grøn, samt en fed t-shirt i en klassisk hvid farve, samt en oversized skjorte i en anden grøn farve. Dette skal du selvfølgelig style med et par fede sneaks.

Sneaks er også blevet lidt en trend her til sommer – hvilket man godt kan forstå. Du kan style et par sneaks til alt. Lige fra en fin lille sommerkjole, til et afslappet outfit, til et jakkesæt.

Udforsk former og farver, og gå sommeren i møde!