Forbered dit barn til det danske vintervejr

Danmark er kendt for sit yderst omskiftelige vejr, og den danske vinter er ingen undtagelser. Du vil komme ud for både hagl, skybrud, sne og slud, og det kan skifte fra den ene dag til den anden. Alligevel er det dit job at sørge for, at dit barn kan bevæge sig ud i alskens vejr.

Hvis du også synes, det kan være svært at skabe et overblik over både dit og dit barns vintertøj, kan du læse med her, hvor du får en guide til, hvad dit barn skal have denne vinter.

Fleksibelt tøj til fleksibelt vejr

Det kan lyde helt banalt, men til et omskifteligt vejr, er den nemmeste løsning altså overtøj, der kan klare lidt af hvert. Heldigvis findes en sådan løsning! Du kan finde termotøj her. Termotøjet er både vandafvisende, åndbart og er udstyret med reflekser, så dit barn kan ses i den mørke morgen- og eftermiddagstrafik.

Når du køber termotøj, kan du både finde heldragter og termosæt eller enkeltstående stykker tøj i et bredt udvalg ar farver, så dit barn kan holde sig varm, uden at barnet er nødt til at gå på kompromis med udseendet.

Ud i det store blå med gummistøvler på

Gummistøvler gør både regn og vandpytter meget sjovere at være ude i. Men her til vinter, vil sne og slud gøre det alt for koldt for barnet at tage gummistøvler på. Til gengæld findes der forede gummistøvler, så dit barn kan blive ved at lege i det våde vejr uden at blive forkølet.

Det er ligeledes en god idé at anskaffe nogle varme strømper, som barnet kan få på, når det skal ud at lege. Find også nogle forede vanter eller luffer, så barnet kan blive pakket godt ind. Derfor er det også essentielt med en jakke med indbygget hætte, der kan komme over barnets egen hue.