Føl dig unik og eksklusiv med Co’ Couture tøj

Er du helt vild med designer tøj? Så er du kommet til det rette sted. Co’ Couture tøj er et tøjbrand, der har utrolig stor viden indenfor design. Ved at gøre brug af deres viden indenfor design og kombinere det med et stort gåpåmod og en kærlighed for den franske modeverden er brandet Co’ Couture kommet til verdenen. Det hele stammer tilbage fra 2015, hvor Iben Balskilde Laursen og Julie Christine Rasmussen startede brandet. De to designere føler sig som to ægte Parisiennes, hvilket både navnet og det visuelle udtryk er meget præget af. Navnet er lavet som en sammentrækning af Cool Couture og de finder også meget inspiration i det meget populære mærke Coco Chanel. Er du derfor på udgik efter noget nyt tøj, som er inspireret af den franske modeverden, så er det helt sikker noget Co’ Couture tøj som du skal købe.

Co’ Couture tøj – Nordisk tøj med et strejf af Frankrig

Co’ Couture tøj er meget kendte for at designe deres tøj med rod i den nordiske enkelthed, hvor de kombinere det med et sensult strejf af fransk chic. Tøjet er af højeste kvalitet og de fleste styles er designet til den moderne kvinde, der har stor pris på de perfekte silhuetter og har øje for detaljen. Målet og ambitionen er at skabe et brand, som giver følelsen af luksus i hverdagen. Kærligheden til Paris og den franske modeverden, kan man tydeligt se i de meget romantiske detaljer og mødet med det nordiske gør at der opstår ren magi og kan bruge kollektionerne i forskellige situationer.

Opnå et unikt design med Co’ Couture tøj

Med Co’ Couture tøj får du et helt specielt og meget spændende mix af detaljer og kvaliteter til den moderne kvinder, som ønsker at følge med i det forskellige trends og holde et meget fast udtryk. Med tøjet får du mulighed for at udtrykke dig personligt gennem din stil, da der er mange detaljer som er svært ikke at lægge mærke til. Brandet er desuden kendetegnet ved at tøjet ser meget eksklusivt og lækkert ud, samtidig med at du får et fedt design. Du får altså her et stykke tøj i god kvalitet til en meget god pris. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg af Co’ Couture tøj i dag.