Flot beklædning til enhver begivenhed

Når man inviteres til fødselsdag, bryllupper, konfirmationer osv., så er det en perfekt anledning til at gøre noget ekstra ud af sig selv. I hverdagen har man måske ikke det store overskud til at dresse sig op hver evig eneste dag. Det er helt i orden at have dage, hvor man har hyggetøjet på og ingen makeup. Vi lever i en verden, hvor mennesker nemt kan komme til at sammenligne sig med andre, og det skal man ikke. Det er også lettere sagt end gjort. Ved at gøre sig lidt ekstra lækker til en speciel begivenhed, så giver det et selvtillidsboost som er vigtigt at få i ny og næ. Det kan være, at du føler dig ekstra lækker ved at købe nogle nye flotte nederdele. Det kan også være, at du skruer mere op for øjenskyggen eller mascara.

Accept

Generelt er det en god ide, at man husker at rose sine medmennesker. Man ved aldrig om der er nogen, der udstråler meget selvtillid, men inderst inde føler sig ked af det. Med få ord som ”du ser godt ud”, kan være med til at give et menneske en bedre dag. Eller ved at sige ”ej hvor er den nederdel flot på dig!”, så kan personen da ikke lade være med at trække på smilebåndet. Det handler om at have overskud til at kunne rose andre, det kommer som regel også tilbage til en selv.

Misundelse

Der kan også være nogle specifikke grunde til at mennesker ikke roser hinanden. Misundelse er noget mange muligvis kender til. Hvis man ser en rigtig flot dreng eller pige, så kan man få en øv-følelse og blive lidt misundelig på personen. Man skal huske, at det du muligvis tænker om andre, det tænker folk sikkert også om dig. Derfor er det en god ide at vende sine tanker om til noget positivt. Du er perfekt lige som du er.