First Floor CPH designer New Yorker døre og indendørs ståltrapper til alle danske hjem

Skræddersy dit hjem med lys og elegance i samarbejde med First Floor CPH. First Floor CPH både designer og producerer flotte interiørløsninger i metal og glas, der formes specifikt efter dit hjems mål og behov. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser hos denne danske virksomhed, hvor alt fra New Yorker døre til indendørs ståltrapper dagligt ligger på tegnebrættet.

Stilrene New Yorker døre i glas og stål

New Yorker døre er et indretningsobjekt, der både indeholder æstetiske og funktionelle egenskaber. De er nemlig den perfekte løsning til dig, der mangler en måde at afskærme rum fra lugt og lyd på, uden at du risikerer at miste lysgennemgang. New Yorker døre gør dette muligt, fordi de udelukkende består af en sort metalkonstruktion med store glaspartier. Hvis du for eksempel installerer både New Yorker døre og New Yorker vægge, har du derfor en hel afskærmet overflade, hvor lyset stadig kan trænge igennem. Det er dog også altid muligt at installere New Yorker dørene for sig selv, og de findes i form af alt fra skydedøre til dobbeltdøre. Disse er perfekte til dig, der måske gerne vil kunne afskærme køkkenet fra stuen og mangler en simpel, men elegant måde at gøre dette på. New Yorker døre er derfor ikke bare unikke indretningsobjekter, men også funktionelle tilføjelser til dig, der holder af et industrielt look.

Find en indendørs ståltrappe til netop dit hjem

I samme kategori finder du også en indendørs ståltrappe. En indendørs ståltrappe fra First Floor CPH fås også i mange forskellige modeller, der alle tilføjer masser af kant og kontrast til danske hjem og deres ofte hvide vægge. Find blandt andet indendørs ståltrapper i form af alt fra ligeløbstrapper, kvartløbstrapper og rundetrapper og opdag, hvordan First Floor CPH altid har en løsning, der passer netop dig og dit hjem. En indendørs ståltrappe herfra er nemlig altid tilpasset de enkelte hjem og produceret på eget værksted i Hårlev. Fordi en indendørs trappe fra First Floor CPH altid er specialtilpasset netop dig, har du også altid en række tilkøb og finjusteringer at vælge imellem. Få for eksempel en indendørs ståltrappe installeret med trætrin i enten lys eller mørk eg. Vælg også helt selv, om din nye indendørs ståltrappe skal monteres med et stålgelænder eller et af glas. Mulighederne er altså mange, men ét er dog sikkert, hvis du bestiller en indendørs ståltrappe fra First Floor CPH — nemlig den tårnhøje kvalitet. Det stål, der benyttes under produktionen, bliver nemlig altid grundet og pulverlakeret, hvilket er med til at gøre netop disse indendørs ståltrapper til nogle af markedets mest slidstærke.

Besøg www.firstfloorcph.dk og læs mere om, hvordan du kan få en ståltrappe eller en New Yorker dør sat op i dit hjem.