Find tøj som sidder pænt på din kropstype

Der findes mange former for smukt tøj. Alligevel kan det hurtigt gå hen og blive en nedslukkende og demotiverende oplevelse at shoppe, hvis ikke du føler, at det sidder pænt på dig. Dette har dog intet at gøre med dig og din krop, men mere med det tøj, som du prøver på. Her kan et godt trick være at vælge tøj som passer godt til dig og din kropstype.

Shop efter din kropstype – for eksempel med tøj til store kvinder

At shoppe efter sin kropstype er et af de helt fundamentale råd, som det kan være værd at overveje at følge, hvis ikke du føler dig tilpas i de ting, som du prøver på. Skal du for eksempel shoppe tøj til store kvinder, giver det mening at have overblik over, hvad det kan være relevant at lede efter – eller det kan være relevant at shoppe i bestemte forretninger, der har dette in mente.

Lækkert tøj til store kvinder har for eksempel typisk en pasform, som sidder pænt og flatterende på større kroppe. Det kan være et snit, der er løst og stramt de rette steder. Vælg for eksempel kjoler og tunikaer, som kan fremhæve netop de former, som du er glad for, eller find bukser, som er lavet til både at passe ved lår og talje.

Det vigtigste er at du har det godt i dit tøj

Der kan findes nok så mange regler og retningslinjer for, hvad der passer godt til de enkelte kropstyper. Det kan dog være svært at sætte så firkantet op, hvorfor det i sidste ende altid er vigtigst, hvordan du har det i dit tøj. Er du glad og tilfreds som det er, er der ingen grund til at skifte shoppevaner eller at rydde ud i garderoben. Omvendt kan det være et godt sats, hvis du ikke føler, dit tøj sidder rigtigt.