Find lithium knapcelle baterri online her – BatteryStore.dk

Hos BatteryStore.dk har vi lige det, du står og mangler, når det kommer til batterier. Det gælder især, hvis du står og mangler det helt perfekte lithium knapcelle batteri. Find lithium knapcelle batteri online her på vores hjemmeside. Lithium knapcelle batterier kan avendes til badevægte, sportsure, bagevægte, cykelcomputere, 3D briller, lommeregnere, centrallåse og meget mere. På BatteryStore finder du de mest anvende lithium knapcelle batterier, så som CR 1620, CR 1632, CR 2025, CR 2032, CR 2477 m.fl.

2 grupper af knapcelle batterier

Der findes hovedsageligt 2 forskellige grupper af knapcelle batterier: lithium knapcelle batterier på 3 volt og såkaldte ur-batterier på 1.55 Volt. Lithium knapcelle batterierne på 3 volt kan bruges til alt fra: elektronisk legetøj, fjernbetjeninger, trådløse nøgler til biler, diverse elektroniske P-skiver og andet. Knapcelle batterierne på 1.55 volt bliver til gengæld anvendt mest til ure, men det kan også bruges til nogle lommelygter og mindre elektronisk legetøj. Forskellen på disse to knapcelle batterier er mest af alt bare antallet af volt samt størrelserne på dem. Nogle mener dog at knapceller med højere kapacitet er en kategori for sig selv, ligesom at andre også er af den opfattelse at høreapparatbatterier ligeledes er en selvstændig kategori.

God service og hurtig levering hos BatteryStore

Når du køber lithium knapcelle batterier online inde på BatteryStore.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende og vores kunder har altid førsteprioritet. Hvis du står og mangler det helt perfekte lithium knapcelle batteri, så kan du altså få det hos os. Du er altid velkommen til at give os et kald på 66 11 61 44 eller skrive til os på info@batterystore.dk, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt.

Bestiller du dine batterier inden kl. 15.00, sender vi dine varer afsted samme dag og du kan desuden få fri fragt på din bestilling, når du bestiller for mere end 149kr. Her hos BatteryStore lægger vi nemlig står vægt på service, gode produkter og hurtig levering. Så hvad venter du på? Hop ind på hjemmesiden og find lithium knapcelle batteri online her – Vi glæder os til at høre fra dig!

Skil dig af med dine lithium knapcelle batterier på en ordentlig måde

Du skal selvfølgelig være opmærksom på at smide dine batterier ud, så snart de bliver for gamle og er ubrugelige. Alle batterier kan ende med at lække, hvis de bliver for gamle, og lækagen kan være yderst skadeligt for din hud. Lithium knapcelle batterier skal smides ud på præcis samme måde som konventionelle batterier. Du har mulighed for at aflevere dem ved opsamlingsstationer i byen eller hos din lokale genbrugsstation.